Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Siktas mot ny E3-seger

Foto: Martin Langels/ALN
Violet Bi vid senaste segern. Foto: Martin Langels/ALN

Jim Oscarsson gästar Mantorp med sin Violet Bi (V64-4) som gör första starten efter segern i E3-finalen senast. Han har följande att säga om kvällens lopp.

Publicerad:

– Violet Bi var toppad inför förra starten då hon var väldigt fin. Hon fick pausa lite och har sedan gått sina rutinjobb, utan att jag kört i några tuffare farter. Hästen känns i alla fall otroligt fin och jag har inget att klaga på inför den här uppgiften. Tanken är att hon ska ut i E3-kvalen nästa vecka och ikväll räcker det ju att vara bland de sex första för att gå vidare. Loppet ser jämnt ut och taktiken bestämmer jag när startbilen släpper, hon är allround och går från de flesta positioner. Jag har tänkt köra barfota bak nu som ett test inför att eventuellt köra henne barfota runt om i E3-kvalen. I övrigt blir det inga ändringar och jag tror konkurrenterna ska vara bra för att slå henne, säger Jim Oscarsson.   

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.