Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Siktet inställt på spets

Foto: Thomas Blomqvist
Björn Goop och Danne Edel ska återigen kämpa ihop ikväll. Foto: Thomas Blomqvist

Reijo Liljendahls Danne Edel imponerade stort från spets på V75 i början av september. Idag är det återigen öppet spår bakom bilen och Björn Goop i sulkyn. Dags för repris ikväll?

Publicerad:

Danne Edel (V86-6) har gjort ytterligare två starter efter den imponerande spetssegern och i båda dessa starter har hästen gått i ryggar, och utan Björn Goop i sulkyn. Ikväll är det återigen "laddningsläge" bakom bilen och med tanke på hur rejält hästen öppnade för tre starter sedan så lär siktet återigen vara inställt på spets, trots spår sju bakom bilen. Hittar ekipaget till tät och är lika bra som vid segern på Jägersro så kommer de övriga få väldigt jobbigt.
– Danne Edel är krånglig när han går bakom hästar, vilket var fallet senast. Han känns i alla fall fin hemma i träningen och nu är det öppet spår, så då slipper han förhoppningsvis gå i ryggar. Det blir samma balans och utrustning som vid segern för tre starter sedan och skulle han kunna komma till spets så vore det en klar fördel, och det vet Björn Goop också om..., säger Reijo Liljendahl.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.