Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sjöström med bra chanser

Foto: HANOLD/ALN
Claes Sjöström. Foto: HANOLD/ALN

Claes Sjöström kör flera betrodda hästar på Visby under lunchen.

Publicerad:

Claes Sjöström startar som favorit från 20 meters tillägg i den andra V4-avdelningen med Donnel Transs R.

– Donnel Transs R. har jag varit jättenöjd med. Det är en snabb häst som jag verkligen gillar. Han galopperade lite i debuten för mig när jag överforcerade honom lite. Senast vann han helt okörd från ledningen trots en snabb öppning. Jag begärde ingenting av honom och han hade både oryckt norsk samt tussar kvar i öronen. Hästen är lite uppanmäld men har bra kapacitet för klassen och ska kunna räcka långt, säger Sjöström. 
 
Cut Him Some Slack startar från spår sex i den tredje avdelningen och har gjort fem starter i sin nya regi. 
– Cut Him Some Slack kommer allt mer och jag var väldigt nöjd med honom näst senast då han avslutade väldigt vasst från tolftespåret. Senast gjorde han vad han kunde och sprang nytt rekord. Han kan öppna relativt bra från start och skulle vi komma till ledningen kör jag nog i den positionen även om han visade näst senast att han går bra även bakifrån. Förhoppningsvis kan han vara ännu bättre med tätare starter och det blir troligen barfota bak denna gången. Han ska kunna vara med bland de tre främsta, säger Sjöström. 
 
Sjöström har även D´laina till start i den avslutande V4-avdelningen och sitter upp bakom Mikael Cedergrens Viktor Burge i V4-1. 
ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.