Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sjöströms försteman uppsagd: "Tråkigt"

Foto: Hanold/ALN
29-årige lärlingen Daniel Selin. Foto: Hanold/ALN

Daniel Selin har fått sluta som försteman hos Claes Sjöström. 29-åringen från Färila fick beskedet i fredags och letar nu efter nya utmaningar.

Publicerad:

Daniel Selin började som försteman hos Stall Sjöström i Gottröra, Rimbo, i januari i år och har trivts bra i sin roll. 
– Jag har gjort allt som Claes inte hunnit med och stöttat upp på alla sätt. Det har fungerat jättebra och jag älskade jobbet, så det känns tråkigt att det blev så här. 
Varför fick du sluta?
– Det handlar om lite olika saker. Det har varit samarbetssvårigheter med delar av personalen, men det är inget jag vill gå in närmare på. 

I fredags fick Selin, som arbetat på konsultbasis, beskedet om uppsägning och han lämnade gården samma dag. Den närmsta framtiden ser nu oviss ut för 29-åringen, som tidigare var amatörtränare och hovslagare i Färila. 
– Det är lite tufft nu. Jag släppte allt i Hälsingland i december för att börja hos Claes och min gård är uthyrd, så den kan jag inte komma tillbaka till. Så nu har jag två möjligheter, antingen hyra ett eget stall eller hitta ett nytt jobb hos någon annan tränare, säger Selin. 

Vem som tar över efter Selin i stall Sjöström är oklart. Travronden har sökt Claes Sjöström. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.