Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Ska ge dem en match"

Foto: Mia Törnberg
Foto: Mia Törnberg

Anders Svanstedt gör resan till Färjestad med två hästar, varav en är betrodd på V64-spelet. Såhär säger han om dem.

Publicerad:

Viking’s Topline (V64-1) var jag jättenöjd med senast och inget tyder på att han skulle vara sämre den här gången. Näst senast på Jägersro får jag ta på mig galoppen då jag laddade för hårt, annars har han gjort bra lopp mest helat tiden. Han är väl ganska okej ut, men jag tror inte vi kan vara med i någon spetskörning direkt. Det är några bra emot, bland annat Michael Larssons häst, så det är inte bara att ställa ut skorna. Vi ska dock ge dem en match och jag ändrar inget till kvällens start. Jag tror inte en eventuell hård bana ska vara några problem. 

 

 

Lasken Palema (V64-5) möter tuffa hästar ikväll och jag vore glad för en slant. Han kommer gå med skor runt om och siktet för hans del är att vara som bäst när barfotaförbudet träder in, avslutar Anders Svanstedt. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.