Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Ska springa runt det här gänget"

Foto: ALN
Foto: ALN

Hotter Than Hell hade dåliga blodvärden senast och den starten är bara att glömma. Nu är hästen fullt frisk igen och tränaren Kent P Gustavsson är minst sagt optimistisk inför dagens start på Lindesberg.

Publicerad:

Med två riktigt starka upphämtningar efter galopp var Hotter Than Hell ett skrällbud i Lördagsloppet på Gävle senast. Efteråt visade sig Olimede-sonen ha dåliga blodvärden vilket förklarar den svara prestationen den gången. Nu är hästen tillbaka vid sunda vätskor igen och tränaren Kent P Gustavsson tror på riktigt bra chans trots spår 11 på kort distans.
– Vi har tagit tre prov efter den senaste starten och han är tillbaka där han ska vara. Han har naturligtvis inte gått några riktiga jobb men det tror jag inte ska bekymra någonting. Huvudsaken är att hästen är frisk och är han bara som han ska vara så ska han springa runt ett sånt här gäng. Det kommer att gasas där i början och sedan till min häst att gå med i tredjespår med 700 kvar.

Precis som senast kommer Hotter Than Hell att gå med skor bak.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.