Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sköter sig för Stefan?

Foto: Hanold/ALN
Nilsgunnar Johansson vid tidigare seger. Foto: Hanold/ALN

Nilsgunnar Johansson gästar Åby med en häst ikväll. Det rör sig om Elstar Rapida som får Stefan Söderkvist i sulkyn för första gången.

Publicerad:

Nilsgunnar Johansson från Mantorp har elva hästar i stallet, varav de flesta ostartade. En av starthästarna är sexårige Elstar Rapida som väntar på första segern. Ikväll startar han i V64-2.

– Det rör sig om en kapabel, men knepig häst. Senast blev han stänkrädd och jag tror det var därför han galopperade. Gången innan gick han en rejäl repa innan han slappnade av och gjorde bort sig på grund av det. Jag hoppas att Stefan Söderkvist håller honom i rätt gångart, då finns det helt klart kunnande för att vara med dem. En outsider kan man hur som helst se honom som och med tanke på att han blev stänkrädd senast sätter jag på en stänkhuva ikväll.  

 

Hur ser det ut annars i ditt stall?
– Jag har inte så många starthästar, men det finns några i stallet som kommer ut snart som jag har förhoppningar på. Det har varit en svacka för stallet och jag hoppas därför att det kommer vända framöver, säger Nilsgunnar Johansson. 

 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.