Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Skräll i Duomo

Foto: ALN
Foto: ALN

Idag kördes det italienska storloppet Gran Premio Duomo och det blev en ordentligt skräll när Pacha dei Greppi vann, men det var absolut ingen turseger.

Publicerad:

Antonio Greppi körde resolut till ledningen med Pacha dei Greppi (e. Juliano Star) och svarade sedan upp storfavoriten Nephenta Lux (e. Pine Chip) när Alessandro Gocciadoro försökte få överta. Trots att det kostade mycket att svara spets kunde ingen utmana honom över upploppet trots att benen blev lite stumma till slut.

Tvåa blev tyskfödde Dream Magic BE (e. Dream Vacation) som tillbringade sin tid i kön och i sista sväng kunde han smyga fram i tredje invändigt och när luckan kom på upploppet närmade han sig snabbt, men mållinjen kom för tidigt.

Danskfödde Ravenna (e. Legendary Lover K.) fick en fin resa i vinnarhålet och hade chansen att gå ut på upploppet, men hängde mest med för drivning.

Segertiden blev 1.11,6a/1.600 meter och den totala prissumman i loppet var 66.000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.