Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Skrällde senast – storfavorit nu

Foto: ALN
Foto: ALN

Helena Burmans The True F. imponerade senast på Åby när han vann ett sprinterlopp på V86. Nu är han storfavorit inför dagens tävlingar på Kalmar.

Publicerad:

Jägersrotränaren Helena Burman åker till Kalmar med två starthästar som båda körs av Adrian Kolgjini. I V64-2 kommer 8 The True F. till start.
– Det känns som att han är bra i ordning och har gått ett lugnt jobb mellan starterna. Han skötte sig jättebra senast på Åby och kommer att gå barfota runt om även denna gång. Det är en häst som går över alla distanser men allting beror på hur det löser sig, säger Helena Burman.

I V64-3 startar Helena Burmans 11 Bara Min.
– Det är samma sak där. Hon har verkat väldigt på i träning men spår 11 är inget givet läge. Jag skulle inte bli jätteförvånad om hon gick och vann men det är inte så lätt att komma till från det här läget.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.