Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Slår till direkt i inledningen?

Foto: HANOLD/ALN
Mads gör tummen upp för kvällens styrning. Foto: HANOLD/ALN

Mads H Nielsen, till vardags lärling hos Tomas Malmqvist, kör en häst under V86-omgången. Vi fick en pratsund med honom under eftermiddagen.

Publicerad:

Höwings Sydsturm är tredjehansfavorit i V86-1 ikväll. Vi kollade läget med kusken Mads H Nielsen på väg till banan. 
- Han har imponerat på sistone tycker jag och gjort flera bra lopp. Jag har pratat med kretsen kring hästen och de är nöjda med honom för dagen, så formen ska fortsatt vara god. Han galopperade på Åby i volstart, men klarade spår två senast på Axevalla och det är ingenting som oroar. 

 

Har du funderat något på taktiken?
- Eftersom han gör debut över distansen är det förstås lite osäkert, men min känsla är att det ska gå bra. Helst kör jag honom i ryggar eftersom han har en vass speed att tillgå. Jag tycker det ser intressant ut på pappret och min känsla är bra inför kvällen. Han kommer att gå med norskt huvudlag och barfota fram precis som på sistone, hälsar Mads Nielsen. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.