Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Snabbaste vinnarna förra veckan

Foto: CHRISTER NORIN/ALN
Ochongo Face vann på snabbaste segertiden i Sverige förra veckan när han vann ett V75-lopp på Bollnästravet. . Foto: CHRISTER NORIN/ALN

I lördags vann Ochongo Face ett V75-lopp på 1.11,9a/1.640 meter på Bollnästravet. Det var snabbaste segertiden på svenska travbanor förra veckan, men Ochongo Face är inte snabbast i Sverige i år.

Publicerad:

Snabbare än Ochongo Face (e. Kiss Francais) var nämligen Patricia Hastrup som vann på 1.11,5a/1.640 meter på Åbytravet den 3 februari. Erik Lindegrens Ochongo Face är näst snabbast på svenska banor i år.
Förra veckans snabbaste segertid i voltstart hade Xena Tim (e. Dream Vacation) som med Rickard Svanstedt i sulkyn vann på 1.14,3/2.140 meter på Åbytavet i onsdags. Tränar det sjuåriga stoet gör Anders Svanstedt.
Snabbast bland kallbloden förra veckan var Tekno Odin (e. Moe Odin) som på Bodentravet i torsdags segrade på 1.23,4/1.680 meter voltstart. I sulkyn satt Ulf Ohlsson och tränar gör Öystein Tjomsland.
Ulf Ohlsson körde även förra veckans snabbaste kallblodiga vinnare med autostart som var Grude Eld (e. Mörtvedt Jerkeld) , som tränas av Öystein Tjomsland. Grude Eld vann på 1.26,6a/1.640 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.