Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Snart sitter han där"

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Digital Engine vinner snart lopp. Foto: Micke Gustafsson/ALN

Hemmaamatören Lennart Frölander tränar Digital Engine som försvarar stallets färger under dagens lunchtävlingar. Vi tog ett snack med Linda Frölander som är delägare i hästen.

Publicerad:

Digital Engine hade ett fint fjolår, men har inte fått till det alls den här säsongen. Han dyker upp i första V4-avdelningen idag. 

– Han hade halsinfektion senast och blev behandlad direkt efteråt, därav den sämre insatsen. Jag tycker att han varit en besvikelse hela sommaren och det har strulat mest hela tiden med olika saker. Orlando Triss är jättebra och har så varit hela sommaren, men annars matchar han motståndet. Skulle han vara som bäst är det inte omöjligt att vi kan ge favoriten en match, men med tanke på förberedelserna kan det bli tufft. Hästen är snabb ut i voltstart och spåret ska inte innebära några problem. Tanken är att köra barfota runt om idag och någon gång framöver kommer han att sitta där, säger Linda Frölander. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.