Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sofie vill behålla segerprocenten

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Paparazzi M. Foto: Micke Gustafsson/ALN

Sofie Ericsson har kört Johan Untersteiners Paparazzi M. en gång tidigare vilket slutade med seger. Ikväll är målet att fortsätta vara hundraprocentiga ihop efter V64-1.

Publicerad:

Paparazzi M. startar som tredjehandsfavorit ikväll i den första V64-avdelningen. Sofie Ericsson som till vardags jobbar hos Johan Untersteiner i Halmstad kör hästen för andra gången och när vi når henne under eftermiddagen är hon sugen att ta seger nummer två med honom. 
- Han spurtade riktigt bra senast bakom två bra hästar (Mr Lindy och Napoleon C.D. - reds anm.) vilket var positivt med tanke på att han var blekare i starten innan. Vi hittade inga fel på honom efter den starten och det kanske är så enkelt att han inte riktigt räcker på V75. Ikväll är motståndet lämpligt och distansen bra vilket passar honom fint. 

 

Vad tycker du om kvällens uppgift?
- Jag har mest respekt för Lennartssons häst och det kan bli svårt att ta 20 meter på den. Jag kan inte ladda med honom från start, då kan han slå ihop, men eftersom fältet är så litet bör jag få en hygglig position ändå. Taktiken blir det vi brukar ha med honom, det vill säga att köra sista 800 meterna. Går han lika bra som senast kan han säkert vara med långt framme. Jag tänker i alla fall inte sitta fast den här gången, det kan jag lova. Det blir halvstängd norsk, barfota runt om och vanlig vagn som vanligt, avslutar Sofie Ericsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.