Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Solvalla-basar på Bieberkonsert i Danmark

Foto: MARIA HOLMÈN
Solvallas VD Mats Rosén förkovrade sig på Justin Bieber-konsert. Foto: MARIA HOLMÈN

Superstjärnan Justin Bieber trollband över 40.000 åskådare under måndagskvällen på travbanan i danska Århus. På plats, för att få inspiration och mera kunskap om konsertarrangemang, fanns Solvallacheferna Mats Rosén och Mats Lagerholm.

Publicerad:

Redan innan publikinsläppet, inte så stor skillnad mot rusningen till E-läktaren, fick Solvallas VD Mats Rosén och marknadschefen Mats Lagerholm en egen rundvisning på Jydsk Væddeløbsbane i Århus. Banan var för dagen fri från hästar, men istället bjöds publiken på väldigt populäre megastjärnan Justin Bieber.
– De senaste fem-sex åren har vi börjat med andra arrangemang på Solvalla än travlopp och ser nu även på möjligheten att kunna hålla konserter. När vi hörde att Justin Bieber skulle uppträda här på travbanan i Århus så kändes det som ett måste att åka ner och uppleva detta, sade Mats Rosén till danskhv.dk.

Solvalladuon vill lära sig mer om sådana här evenemang och vad som krävs då det gäller säkerhet och andra viktiga bitar. De ser också framför sig att Solvalla kan komma att börja med konserter, men inledningsvis kanske inte i Bieberformat.
– Solvalla har absolut potentialen, men det finns inga konkreta planer just nu. Men kanske kan det bli en mindre konsert redan under 2018. Precis som Århus gjorde vill vi börja med något mindre för att sedan kunna drömma om något stort, fortsatte Mats Rosén.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.