Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Solvalla: "Onsdagarna vi kommer kämpa för"

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Under nästa vecka sägs Svensk Travsport presentera tävlingsprogrammet för 2018. Stockholms Travsällskaps ordförande Lennart Jacobsson är på det klara med vad huvudstadsbanan hoppas på.
– Det är onsdagarna som gäller för oss, så är det bara och det kommer vi att kämpa för, säger han.

Publicerad:

Under tisdagen avslöjade tidningen Sulkysport att Solvalla får en egen tävlingsdag under 2018. Uppgifter kring förslaget gör gällande att Solvalla i sådana fall kommer att byta tävlingsdagar från onsdagar till tisdagar.
– Jag har inga kommentarer till de uppgifterna utan vi avvaktar beslutet som ska komma under nästa vecka, säger Stockholms Travsällskaps ordförande Lennart Jacobsson.

Hur ser du på att eventuellt dela tävlingsdag med Jägersro och det på tisdagar?
– Det är onsdagar som gäller för oss. Så är det bara och det kommer vi att kämpa för. Det är vår utgångspunkt i frågan till att något annat sägs. Onsdagarna är Solvallas dag och då menar jag riktiga onsdagar utan expresstrav.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.