Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Southwind Mozart kommer inte till start

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Southwind Mozart gör inte comeback på Jägersro i morgon. En skada har tvingat Veijo Heiskanen att stryka femåringen. – Jag trodde att det skulle rätta till sig, säger tränaren.

Publicerad:

Southwind Mozart (e. Muscle Hill) har inte startat sedan Sprintermästaren i fjol. Tanken var att han skulle göra comeback på Jägersro i morgon (V86-7). Så blir det alltså inte. 
– Jag körde honom förra vecka, då blev han lite rädd och trampade sig. Jag trodde att det skulle rätta till sig, men det är inte hundra, säger Veijo Heiskanen.  
Det låter ändå som att det blir comeback inom kort?
– Ja, det är en trampskada och jag trodde som sagt inte att det skulle ta så många dagar att läka. Nu är det bättre att stå över den här gången, jag får titta efter ett nytt lopp. 
Southwind Mozart kom till Veijo Heiskanen under fjolåret och har vunnit fyra av sina fem starter sedan dess, däribland ett försök till Sprintermästaren på 1.09,5a/1.609 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.