Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sövik börjar hos Bergh

Foto: HANOLD/ALN
Preben Sövik byter jobb och börjar hos Bergh i april. Foto: HANOLD/ALN

Robert Bergh har gjort klart med två nya förstemän i stallet för att ersätta Jimmy Jonsson när stallet lämnar Bergsåker för Åby, skriver han på sin hemsida.

Publicerad:

Det är Preben Sövik och Kevin Svedlund som kommer att dela på tjänsten som försteman i stallet. Preben Sövik jobbar hos Lutfi Kolgjini och kommer att ansluta till Robert Berghs stall den 1 april, medan Kevin Svedlund redan jobbar i stallet.

– Jag har haft fyra bra år hos Kolgjini och det är inte lätt att lämna honom, men han tänkte att jag ville prova något nytt. Jag ser det här som ett nytt steg på karriärenstegen.  Det gäller att utforska och lära sig nya saker. Robert Bergh är Sveriges största tränare och blir ännu större när han flyttar till Göteborg. Det ska bli roligt att börja jobba hos honom, säger Preben Sövik till tgn.no.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.