Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Spännande kvartett ska sommarprata

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Lennart Forsgren och Matilda Persson är två av namnen som ger sommartravpratarna nytt liv.

Publicerad:

Den 10 juli inleder Kee Marcello sommartravpratarna 2016. Europe-gitarristen fick upp ögonen för travsporten under sin medverkan i Stjärnkusken som han också vann. Sedan dess har han hunnit ta amatörlicens för att köra häst. 

Sommartravratarna startade 2012 och hade ett uppehåll under 2015 men är alltså tillbaka igen. Efter Kee Marcello väntar i tur och ordning Matilda Persson (17 juli), Kaj Widell (24 juli) och Lennart Forsgren (31 juli) som alla ska bjuda på sina egna historier. 
Sedan programmet startade har travprofiler som Stig H Johansson och Johnny Takter hunnit med att berätta sina historier. 
– Årets kvartett är ett gäng färgstarka och modiga personligheter som alla har övervunnit hinder och hittat nya spännande vägar i livet genom travet. Det blir en bra mix med sköna, och emellanåt galna, anekdoter från stridens hetta på travbanan. Men också starka berättelser om fördomar, tuffa förutsättningar, oväntade händelser, hästar och människor som påverkat deras liv på sätt de aldrig kunnat förutse, säger Marie Hallman, producent för Sommartravspratarna.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.