Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Spets vore en fördel"

Foto: Stalltz.se
Foto: Stalltz.se

Tommy Strandqvist selar ut en intressant häst på hemmaplan ikväll och vi fick senaste nytt av honom under eftermiddagen.

Publicerad:

Hästen det handlar om är Picasso Face som startar i V64-3. Han blev ordentligt nedtryckt på toton i senaste starten, men orkade inte efter tufft upplägg utvändigt ledaren. 
- Jag tycker han höll bra senast även om han var slagen tidigt. Han fungerar inget vidare i dödens och löper betydligt bättre i ledningen. Jag skulle tro att Thomas vill ladda dit igen, men jag har för dålig koll på de andra för att svara på hur god spetschansen är. 

 

Är det en tillfällighet att han gått bra på kort distans?
- Ja, det tror jag. Thomas Uhrberg sa till mig att anmäla till lång distsans när han vann med honom första gången, så det ska inte spela så stor roll att det är medeldistans ikväll. Han var även rejäl när jag vann med honom i Karlshamn. Jag tycker han kan vara med långt framme och inga ändringar är aktuella, säger Tommy Strandqvist. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.