Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sprintar undan i montén?

Foto: HANOLD/ALN
Framgångsrika Sofia Adolfsson rider Confess Arn. Foto: HANOLD/ALN

Confess Arn har en spännande uppgift framför sig idag med framspår över kort distans. Tränaren Tony Pehrsson uttalar sig om sina tankar kring loppet.

Publicerad:

Efter tre strykningar i V65-2 återstår endast sju hästar. Tony Pehrssons Confess Arn tillhör de betrodda i loppet. Senast hade han lekstuga från ledningen efter att ha fått bestämma tempot helt efter eget behag. 
- Han var fin senast vid segern med gott om krafter kvar och framförallt var han väldigt lugn och reglerbar. De här förutsättningarna passar honom perfekt och vi måste ladda vad som går från start. Skulle han komma till ledningen borde han vara med långt framme utan att jag har stenkoll på motståndet. Kort distans är ett plus och med tanke på att Angry Bird Am blev het senast kanske den inte laddas för fullt? Det blir inga ändringar till den här starten, hälsar Tony Pehrsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.