Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stallet: "En toppchans"

Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Diamanten vann Sprintermästaren i den senaste starten. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75

Diamanten stod för två riktigt fina insatser när han tog hem Sprintermästaren senast. Stallets Kevin Svedlund ger den senaste informationen inför kvällens uppgift i Eskilstuna.

Publicerad:

Robert Berghs Diamanten (V86-8) blir hårt betrodd i Eskilstunas Fyraåringstest vilket inte är konstigt efter segern i Sprintermästaren. Med ett par timmar till start lämnar stallets Kevin Svedlund den senaste informationen inför kvällens uppgift.
– Han gör alltid bra lopp och är en fruktansvärt trevlig häst. Man kan alltid lita på honom. Uppgiften ikväll ser bra ut och jag måste säga att han är toppchans. Han kommer att göra ett riktigt bra lopp och ska segerstrida igen. Vi kommer att ändra lite i balansen och det blir någon typ av skor på, säger Kevin Svedlund.

Stallet har också Graceful G.T. (V86-2) och Uzo Jozzelyn (V86-4) till start på V86-spelet.
– Graceful G.T. ser jättefin ut i träningen och gjorde en fin prestation senast och han bör kunna prestera likvärdigt ikväll. Formen är på topp och jag tycker att han ska räknas tidigt. Vi gör inga ändringar.
– Uzo Jozzelyn (V86-4) blandar och ger lite i prestationerna, men behöver få det serverat för att han ska bjuda till. Vi hoppas på fina pengar i första hand. Det blir inga ändringar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.