Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stallet om Redéns duo

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Daniel Redén fick med två hästar till årets Elitlopp. Stallets Pär Pergenius ger sin syn på båda hästarna inför söndagens start.

Publicerad:

Daniel Redéns Call Me Keeper och Propulsion går ut i varsitt heat. Franck Nivard sitter upp bakom Call Me Keeper med Örjan Kihlström valt att köra Propulsion. Travronden har pratat med stallets Pär Pergenius som säger följande om hästarna.
– Call Me Keeper kom hem tidigt söndag morgon och resan från Frankrike har gått bra. Det ska bli spännande att se honom på kort distans då man egentligen tror att det är en häst för längre distanser, men starka hästar har lyckats tidigare i Elitloppet. 

– Propulsion har fått ett perfekt läge och det ska bli spännande att se honom mot de allra bästa. Att Örjan Kihlström valde honom var roligt och det säger en del om vilken häst det handlar om.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.