Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stark Bi vann Graf Kalman

Foto: MARIUS SCHWARZ/TRABERPIXX.DB
Stark Bi. Foto: MARIUS SCHWARZ/TRABERPIXX.DB

Under söndagskvällen avgjordes en av Europas äldsta travlopp –stayerloppet Graf Kalman i Österrike (€ 25.000). Årets vinnare heter Stark Bi!

Publicerad:

I Wien kördes 2016-års upplaga av Graf Kalman Hunyady över distansen 2.600 meter autostart. Fjolårets segrare Oncoming Diamant (e. SJ's Photo) fanns återigen med i startfältet, denna gång med Gerhard Biendl i sulkyn. I år visade det sig bli en uppgörelse mellan just fjolårvinnaren och utmanaren Stark Bi (e. Toss Out), som tidigare i år vann Berlin Jägersro Super Trot. Rudolf Haller höll i tömmarna på Stark Bi och duon var i dag strået vassare än de övriga. Duon travade först i mål och segertiden skrevs till 1.14,3a/2.600 meter. Oncoming Diamant slutade tvåa följt av trean Attrape Moi (e. Orlando Vici) som kördes av Peter Sykora.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.