Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Staro Italy tvåa i Prix du Perreux

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Ingen hade något att sätta emot storfavoriten Uza Josselyn - men Staro Italy stod trots det för en fin insats och avslutade vasst till andraplatsen i Prix du Perreux.

Publicerad:

Årets upplaga av Prix du Perreux var ett lopp med stort svenskintresse. Faktum är att hela sex hästar hade blågul anknytning men ingen av dessa kunde göra något åt storfavoriten Uza Josselyn (e. Love You) med Jean-Michel Bazire i sulkyn. Det femåriga stoet tog hem segern trots att hon fick vandra först utvändigt om Montdore i stenhårt tempo och fick €36.000 för besväret. Segertiden skrevs till fina 1.12,4/2.700 meter.

Svenska Staro Italy stod för en pigg avslutning för Christophe Martens och slutade tvåa - en prestation värd €20.000. Robert Bergh höll bra från ledningen och blev slutligen fyra i loppet, en fjärdeplacering som renderade €6.400, och Geisha Sund blev femma och tjänade €4.000.

Med i loppet var också Diadora B.R., Boys Going In och Radieux utan att nå några framskjutna placeringar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.