Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stjärnkusken ställs in

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Det blir ingen andra säsong av det populära programmet Stjärnkusken. Foto: MICKE GUSTAFSSON

Den första säsongen av Stjärnkusken blev en succé. Men trots det blir det ingen fortsättning på programmet.
- Det är självklart skittråkigt, säger Per Tellander, affärsutvecklingschef på ATG och vd för Kanal 75, till Expressen.

Publicerad:

Toppnoteringen för Stjärnkusken låg på 720 000 i tittarsiffror. Men det räcker inte för att TV4 ska satsa vidare på en andra säsong i sommar. Anledningen till beslutet är att kanalen helt enkelt inte hinner med att producera programmet.
- Vi har diskuterat med TV4 och nu kom de tillbaka och sa att det inte blir något för de kommer inte hinna producera. Produktionen måste komma igång i slutet på maj eller i början på juni, och de kände att de inte skulle hinna, säger Per Tellander till Expressen.

Kanalen öppnar dock för en eventuell andra säsong vid ett senare tillfälle. Stjärnkusken fick en stor genomslagskraft, främst tack vare Patrik Sjöberg och Kee Marcelo som valt att satsa vidare mot att ta riktiga licenser.
- Det kan bli så att vi kör vid ett annat tillfälle i stället. Jag kan tänka mig att det kan ske på hösten eller våren i stället, det behöver nödvändigtvis inte vara på sommaren, säger Per Tellander.

- MATTIAS HOLMGREN

ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.