Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stokollen med Martinsson

Foto: ALN
Beatinathedevil F. är en av Martinsson starthästar. Foto: ALN

Eric Martinsson gästar dagens tävlingar i Mantorp med tre ston. Vi kollade läget med dem under morgonen.

Publicerad:

True Vision (V65-4) har gjort flera bra lopp på sistone. Hon har varit lite knepig i humöret och vi har därför kört ganska passivt med henne för att hålla henne i schack. Vi får nog fortsätta att köra i ryggar trots det fina utgångsläget. Hon är vass på speed och har fart som det duger bra i loppet. Jag hoppas att hon kan vara bland de tre främsta. Det kanske blir bakskor idag om banan inte blir superbra. 

 

Beatinathedevil F. (V65-5) gjorde ett bra lopp senast med tanke på att hon hamnade i dödens, en position hon normalt inte trivs i. Över full väg är det bäst att köra henne i ryggar, så vi siktar på det upplägget. Det är några bra hästar med i loppet och man kan se henne som en outsider mot dessa, med rätt resa är jag inte främmande för att hon kan utmana. Vi fortsätter barfota runt om.

 

Vanity Blast (lopp 9) har gjort bra lopp på sistone. Senast var hon lite blek i försöket, men mycket bättre i finalen vilket var bra. Vi satte på jänkvarvagn och körde barfota i finalen och det kan ha varit en del av förklaringen. Nu möter hon bara ston och jag tycker absolut att hon kan räcka till seger. Tanken är att köra barfota runt om och med helstängt huvudlag, men det blir sannolikt inte jänkarvagn idag, säger Eric Martinsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.