Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Storslam för TR Medias tipsmaterial: "Suverän dag!"

Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75/Montage
Bilden är ett montage. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75/Montage

TR Medias produktportfölj hade en storartad lördag.
Spelvärde och StoraVinster presenterade spelförslag med full pott och 17(!) stycken andelslag på Köpandel.se gick med nettovinst.
– En helt suverän lördag, säger Gustaf Björck, affärsområdeschef tips & spel på TR Media.

Publicerad:

Lördagens V75-omgång betalade knappt 25 000 kronor på sju rätt, en omgång som passade TR Medias tipspersonal alldeles utmärkt.

  • StoraVinster satte två av tre system, nettot: 89 000 kr!
  • Spelvärde satt rubbet och noterades för sex(!) tipsettor, nettot: 177 000 kr!
  • Travronden Spel spelade den raka DD:n, nettot: 1 458 kr!
  • Andelslagen på KöpAndel var särskilt framgångsrika med en mängd ”sjuor”.


"Extra roligt dela framgångarna"

– Vår målsättning är att leverera Sveriges bästa tipsmaterial och en dag som denna är jag förstås glad och stolt över medarbetarna som arbetar målmedvetet och framgångsrikt med att ge kunderna de bästa förutsättningarna för att lyckas med sina spel, säger Gustaf Björck.
– Extra roligt är det förstås att dela framgångarna med andelskunder genom KöpAndel.

Uppvisning av Spelvärde

Spelvärde imponerade stort med sina sex tipsettor, sjuan rankades således 1x1x1x8x1x1x1 och samtliga spelförslag prickade full pott.
– Ranking är en sak, systemkonstruktion en annan – ännu viktigare – sak och den här lördagen stämde alla bitar vilket var glädjande, säger Farnod Pirayehgar som tillsammans med Daniel "Jesus" Karlsson ansvarade för lördagens tipsmaterial.

I dag körs V75 på Boden och TR Media har fullmatade tipsmaterial till omgången.
– Mest intressant i omgången? 8 Teton Martina i V75-5 till löjligt låga två procent. Stoet har höjt sig på slutet, är rappare ut än kollektivet tycks tro och glödheta Magnus A Djuse i biken gillas, säger Tim Schlaucher Esser som ansvarar för dagens tipsmaterial.

Köp tipsmaterialet här!
 

Hos TR Media har vi samlat Sveriges främsta varumärken för dig som älskar trav! Sedan starten 1932, då tidningen Travronden grundades, har vi skapat en portfölj med innovativa digitala produkter och fortsätter att ständigt bryta ny mark. Vår vision? Vi får fler att älska trav!

Vår verksamhet baseras på unik kompetens inom spelinformation, en genuin passion för att berätta om travsporten och viljan att hitta lösningar som passar dig. Just föreningen mellan kompetens, passion och vilja är det som gör att vi tänker nytt och vågar tänka olika. Detta har tillsammans med varje enskild medarbetares engagemang bidragit till att vi idag är ledande inom trav- och spelinformation. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.