Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Storstjärnan en av 25

Foto: Letrot.com
Face Time Bourbon vid segern i EM för treåringar på Vincennes. Foto: Letrot.com

Criterium des 3 ans är höjdpunkten vid söndagens tävlingar på Vincennes. I nuläget är 25 hästar anmälda till treåringarnas stora slag och en av dem är Face Time Bourbon.

Publicerad:

Sébastien Guaratos häst har vunnit åtta av nio starter och jagar nu karriärens hittills största seger. Det franska treåringskriteriet, som körs över 2.700 meter, har en samlad prissumma på 240.000 euro. Guarato har tidigare vunnit grupp I-löpningen med Aladin d'Ecajeul (2013) och Bold Eagle (2014).

Så här på måndagen är alltså 25 hästar anmälda till loppet. Förutom Face Time Bourbon utmärker sig bland andra fyrfaldiga grupp II-vinnaren Fly With Us och segraren i februari månads Criterium des Jeunes, Folleli. Saknas gör däremot Fabolous Wood, Follow You och montéspecialisten Fado du Chene. Den definitiva startlistan blir färdig senare i veckan.

FAKTA

Anmälda till Criterium des 3 ans

Fakir Gascon
First Ken Blue
Faredgio Menuet
Fiesta du Belver
Fleuron d'Iroise
Fee de Lunojo
Fresneaux
Fairy White
Fun Quick
Flambeau Royal
Faithful
Fastissime
Falcao de Laurma
Favorite Fligny
Fanina des Racques
Fakir du Lorault
Fabriz du Gite
Fighter Smart
File Gin
Feliciano
Fric du Chene
Face Time Bourbon
Fend la Bise
Folelli
Fly With Us

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.