Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Strålande kuskcomeback

Foto: THOMAS BLOMQVIST/TR BILD
Foto: THOMAS BLOMQVIST/TR BILD

Geir Vegard Gundersen har varit ifrån tävlingsbanan på grund av ryggproblem. I dag bjöd norrmannen på en mersmakande comeback.

Publicerad:

Geir Vegard Gundersens ryggbesvär tvingade till slut fram en operation. Fram till i dag hade han inte kört lopp sedan september månad – men på hemmabanan Bjerke var det äntligen dags.
Succén blev omedelbar då Gundersen inledde tävlingsdagen med två raka besök i vinnarcirkeln efter segerar med Sigbjörn Kolnes Brother Tuck (e. Pastor Stephen) och Tormond Rundhaugens storfavorit Alm Nagano (e. Moe Odin). Gundersen var dock inte klar där. I lopp fem kom också seger nummer tre tillsammans med egentränade Lesja Odin (e. Moe Odin). 
Strax därpå avslutade han sin comeback med att komma trea tillsammans med Ronnie Hansen-tränade Support Attitude (e. Olimede). 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.