Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Super-Silje" inte dräktig

Foto: Maria Holmén/Travronden
Lannem Silje och Ola M Skrugstad. Foto: Maria Holmén/Travronden

Ola M Skrugstad hoppas få en avkomma efter Lannem Silje och Tekno Odin under 2019, men efter två försök har hans supersto inte blivit dräktig.

Publicerad:

Lannem Silje har blivit betäckt två gånger i år, men är fortfarande inte dräktig. Hästens ägare Ola M Skrugstad har inte gett upp hoppet om ytterligare en avkomma efter sitt supersto redan nästa år.
– Hon är betäckt två gånger i år, men hon har inte tagit sig någon av gångerna. Hon står på Asak Hästcenter just nu och kommer att betäckas ytterligare en gång och skulle det inte lyckas den här gången heller finns det kanske möjlighet att försöka en sista gång i år. Men då kanske jag måste köra henne till Sverige där Tekno Odin står uppstallad, säger Ola M Skrugstad till den norska sajten Tgn.no.

Turerna kring Lannem Silje har varit många. Det senaste budet är att karriären på tävlingsbanan är över och hon står noterad för 46 segrar på 54 starter och har sprungit in nästan 6,9 miljoner norska kronor.

Lannem Silje har en avkomma sedan tidigare. I april 2017 föddes ett sto som fick namnet Lannem Stina. Pappa till Lannem Stina är Dotterud Teddy.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.