Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Support Justice mot årsdebut

Foto: MARIA HOLMÉN
Så här såg det ut när Support Justice vann Jubileumspokalen på Solvalla förra året. Nästa vecka ska hästen årsdebutera på Bjerke. Foto: MARIA HOLMÉN

Norske topphästen Support Justice gick ett skarpare jobb på Bjerke travbana under gårdagen och är nu redo för årsdebut.

Publicerad:

Geir Vegard Gundersen körde Support Justice (e. Kadabra) på Bjerke travbana under tisdagen. Enligt Gundersen själv körde han 1.17 första varvet och 1.16 sista varvet.
I en intervju på Bjerkes hemsida berättar Gundersen att han var nöjd med Support Justice som ska göra årets första start på Bjerke om en vecka.
Support Justice har tjänat över fem miljoner norska kronor och vunnit 19 av 26 starter. Bland annat har han segrat i det norska Derbyt och i Sverige vann hästen förra året Jubileumspokalen på Solvalla. Det är väl ingen omöjlighet att vi får se den sexårige hingsten på svensk mark senare i vår i Olympiatravet.

 

Se Support Justices snabbjobb: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LwuNf9dffJE" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.