Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svanstedt ligger lågt

Foto: ALN
Foto: ALN

Rickard Svanstedt gör resan till Färjestad med sitt fina Ready Cash-sto Cagnes Sur Mer. Hon tillhör de betrodda i V64-avslutningen, men det låter inte speciellt påställt inför kvällens start.

Publicerad:

– Cagnes Sur Mer var ute på en hård bana senast och blev hovöm på grund av det. Det kändes som att vi skulle haft god chans att vinna loppet annars och formen är fin i övrigt. Sannolikt blir det skor runt om ikväll och det är ett klart minus för henne då hon inte blir lika snabb och med tanke på det kommer jag köra henne i ryggar. Hon har haft norskt huvudlag i tre starter i rad utan att jag ryckt det, så det blir samma nu och vi får se vad det blir för effekt av det. Jag vill ligga lite lågt med tanke på förutsättningarna, även om hästen är fin, säger Rickard Svanstedt. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.