Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svanstedt vann i Chester

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

En häst till start – en seger. Åke Svanstedt gjorde inte resan till Chester förgäves. Hans Night Hall vann en division i Liberty Bell under en lyckad torsdag för svenskarna på andra sidan Atlanten.

Publicerad:

Night Hall (e. Muscle Hill) spurtade till seger från vinnarhålet och kom i mål på 1.11 blankt över 1.609 meter. Segern var värd 15.000 dollar och var treåringens tredje för året.

På samma bana kom Marcus Melanders Soubrette Hanover (e. Father Patrick) till start med två plumpar i protokollet. Men i karriärens tredje start gick det desto bättre för det tvååriga stoet. Soubrette Hanover vann på 1.13,5 för Yannick Gingras – nästan tio längder före tvåan i mål. Här uppgick förstapriset till 6.000 dollar.

Blågult även i Yonkers

Anette Lorentzon skickade fyra hästar till Yonkers Raceway och bäst gick det för ACL Stuteris Mufasa Ås (e. Lionhunter). Treåringen sprang in 7.500 dollar när han och Jason Bartlett skar mållinjen som segrare på tiden 1.13,3.

Vann i Yonkers gjorde även Blue Magic (e. Kadabra) som ägs av Tommy B Andersson och som drog in 8.000 dollar vid segern på 1.13 blankt. Hästen tränas av Jeff Gregory som också satt i sulkyn vid segern.

Mohawk Park värmde upp inför helgens Breeders Crown-finaler med fyra försök i Harvest Series för tvååriga hingstar och valacker. I ett av dessa blev seger för Jenny Melander vars Beyond Ordinary vann för Jody Jamieson. Kadabra-sonen travade 1.13,1 och belönades med 8.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.