Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svedberg ligger lågt

Foto: ALN
Diablo Sisu är en av Svedbergs starthästar ikväll. Foto: ALN

Hemmatränaren Markus B Svedberg har tre hästar till start på V64-spelet. Såhär säger han om chanserna inför kvällen.

Publicerad:

O.P.Q.C. (V64-1) har inte visat de rätta takterna på sistone. Jag vet inte varför det varit så och därför kommer jag köra på chans ikväll och ta det vi får. Det blir lite mer vikt på framhovarna för att få honom mindre rullig och sen sätter jag på ett halvstängt norskt huvudlag i hopp om att han vaknar till lite. Jag ligger lågt vad gäller segerchanserna. 

Diablo Sisu (V64-3) var bra senast på fin tid efter att ha fått fint lopp. Åke Lindbloms häst är bra, så jag laddar iväg och försöker på rygg på honom eftersom min häst är stabil och brukar klara snäva spår. Han behöver ha sitt smyglopp för att räcka och klaffar det kan han vara med och hugga om platserna bakom favoriten. Inga ändringar är aktuella. 

Strawberrydaiquiri (V64-4) kan vara lite knepig i voltstart, men spår ett borde gå bra. Hon var sjuk senast och kan därför behöva ett lopp i kroppen eftersom jag inte kör några banjobb mellan starterna. Skulle vi få ledningen och det inte kostart alltför mycket kan jag tänka mig att köra där, men helst av allt vill jag få en en bra trend med henne och inte göra henne i botten till vilket pris som helst. Segerchansen är svår att bedöma och jag ligger lite lågt med tanke på förberedelserna, säger Markus B Svedberg. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.