Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svedlund har taktiken klar

Foto: ALN
Gärdsjö Arragon och Billy Svedlund vid tidigare seger. Foto: ALN

Gärdsjö Arragon har gjort sig ett namn på V75 det senaste året. Idag tillhör de betrodda bakom Pave Faks i V64-6. Såhär går Billy Svedlunds tankar om uppgiften.

Publicerad:

– Han fick ett väldigt tufft lopp senast då han fick tryck hela vägen. Det kanske var bättre distans då än idag, men motståndet ser aningen enklare ut idag, även om jag har respekt för Pave Faks. Han galopperade i en provstart start senast, så jag får köra ur honom lite energi innan start och då borde han lösa det snäva spåret. Jag tror inte jag kommer köra i ledningen till varje pris över lång distans och med tanke på det tuffa lopp han fick senast. Skulle favoriten komma tidigt, så är det ju en bra rygg. Om det stämmer känner jag mig inte slagen och en outsider kan han vara, säger Billy Svedlund.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.