Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svensk-norsk duo bäst?

Travronden nummer 75 kommer ut i handeln och till prenumeranterna under tisdagen, men redan nu kan du ta del av det som e-tidning.

Publicerad:

Erik Adielsson och Lome Brage pryder omslaget till tisdagens nummer av Travronden. Ekipaget tillhör favoriterna när Unionskampen avgörs under Färjestads V75-omgång på lördag och numret rymmer förstås allt du behöver inför de tävlingarna.

Du läser även om den rafflande Mastersfinalen på Östersund, får de bästa tipsen till onsdagens V86-omgång på Solvalla och Jägersro samt mycket annat givetvis. 

Trevlig läsning!

Är du intresserad av att prenumerera på e-tidningen? Eller är du redan prenumerant på papperstidningen och vill aktivera ditt konto och få full tillgång till våra digitala produkter? Då hittar du all information via denna länk.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.