Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svensk Travsport förlänger kompletteringstiden

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Foto: Maria Holmén/TR Bild

Svensk Travsport har haft problem med sin hemsida under söndagen. Nu har man beslutat att förlänga kompletteringstiden gällande tävlingarna på Axevalla lördagen den 20 juli.

Publicerad:

Vanligtvis brukar startlistorna till V75-omgångarna bli officiella vid 18.30-tiden på söndagar. Så blir det inte denna vecka. Svensk Travsport har haft stora problem med sina hemsida under söndagen och man har därför valt att förlänga kompletteringstiden för lördagens V75-tävlingar på Axevalla.

"Vi har fortsatt tekniska problem som gör att travsport.se inte fungerar. Felsökning pågår. Kompletteringstiden för startanmälan till Axevalla lördag 20 juli förlängs därför till kl 20:00.

Kompletteringstiden kan komma att förlängas ytterligare om problemet kvarstår. Vi återkommer med mer information och ber om ursäkt för eventuella problem som detta medför", skriver Svenskt Travsport i ett pressmeddelande.

Vid 19.30 började Svensk Travsports hemsida att fungera igen. Då gick man ut med informationen att kompletteringstiden förlängs ytterligare till 22.00.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.