Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskar debuterar på Vincennes

Foto: HANOLD/ALN
Carabinieri gör sin första start på Vincennes på torsdag. Foto: HANOLD/ALN

På torsdag gör två svenska fyraåringar sina första starter på fransk mark och på Vincennes.

Publicerad:

Det är Carabinieri och Diamond River som ska starta i Prix de Picardie (€90.000) med ett förstapris på 40.500 euro. Carabinieri, som tränas av Peter Untersteiner, har tjänat minst pengar av deltagarna i loppet och ska köras av Johan Untersteiner. Ola Samuelsson-tränade Diamond River ska köras av Franck Nivard. Totalt är det 18 deltagare i loppet som avgörs över 2.700 meter.
I ett montélopp, Prix de l'Ile de Re (€95.000) ska Josefine Ivehag rida Mimmi Elfstrands Rock Me. Ivehag vann med Rock Me i dennes senaste start som var på fransk mark i Mauquenchy. Med i detta lopp är även Lutfi Kolgjinis Olympic Kronos som också vann i sin senaste start på fransk mark vilket var ett sulkylopp. Det är Camille Levesque som ska rida hästen på torsdag. En annan deltagare är Politiken som tränas av Ron Kuiper. I det här loppet starter 20 hästar och förstapriset är 42.750 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.