Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskarna vann 14,4 miljoner

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Chelsea Boko blev vinstrikast av de svenska hästarna i Paris. Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

Vincennes vintermeeting avslutades i helgen då bland annat traditionsenligt Prix de l´Union Européenne avgjordes. När årets vintermeeting sammanfattas så har svenskarna haft en mycket bra vinter i Paris, skriver Svensk Travsport i ett pressmeddelande.

Publicerad:

Totalt har de svenska tränarna kört in hela 14,4 miljoner kronor på Vincennes under de 123 dagarna vintermeetinget har hållit på. Vincennes har kört hela 88 tävlingsdagar mellan 29 oktober till den 28 februari och de svenska tränarna har kunnat räkna in 27 segrar på 256 starter.

Mest framgångsrik av de tvåbenta tränarna är Robert Bergh som har kört in 1,7 miljoner kronor, medan Lutfi Kolgjini har kunnat räkna in 1,5 miljoner kronor. Den mest framgångsrika fyrbente deltagaren blev Chelsea Boko som har tjänat 1,3 miljoner på sina sju starter nere i Frankrike.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.