Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskfödd vinnare i Freehold

Det blev bara två starter för Johan Untersteiner. Sedan flyttades svenskfödde Eye of a Tiger Ås tillbaka till Anette Lorentzon i USA. På lördagen gjorde femåringen sin andra start i nygamla regin och vann säkert på Freehold Raceway.

Publicerad:

Spets och slut var segerreceptet för Eye of a Tiger Ås (e. Chapter Seven) och kusken Andy Miller. Ekipaget skar mållinjen på tiden 1.14,4 över 1.609 meter och belönades med 4.000 dollar.

Eye of a Tiger Ås inledde sin tävlingskarriär hos Anette Lorentzon och tog bland annat en finalseger i New York Sire Stakes som treåring. I fjol var han i träning hos Johan Untersteiner och gjorde två starter för denne. I debuten på svensk mark blev det seger före hästar som Super War Horse och The Bucket List F, men i kvalet till Kungapokalen slutade Eye of a Tiger Ås oplacerad.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.