Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskfödd vinnare i Italien

Foto: ALN
Foto: ALN

Igår kördes första försöket i Breeders Course (€16.500). Det avgjordes på travbanan i Milano och vann gjorde svenskfödde Midnight Dreamer som tränas av Vincent Martens.

Publicerad:

Midnight Dreamer (e. Goetmals Wood – Mais Oui) som är exporterad till Frankrike, kördes av Roberto Andreghetti som placerade hästen i andra ytter. 700 kvar attackerade Andreghetti och Midnight Dreamer svepte förbi ledande United Roc före sista sväng.
Över upploppet gled Midnight Dreamer ifrån till lätt seger på 1.13,8a/1.650 meter och tjänade 5.865 euro.  
United Roc gick ut ett spår över upploppet och fick då ge sig mot Uhaveadream i kampen om andrapriset då den sistnämnde spurtade förbi United Roc på innerspåret.
Gårdagens försök var det första av fem försök i Breeders Course för treåringar. Nästa försök körs i Wolvega den 25 juni. Därefter körs försök på Solvalla och Bjerke 29 juni och sedan Jägersro den 12 juli. Finalen avgörs på Jägersro den 26 juli under Hugo Åbergs-kvällen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.