Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskt spel till Hamburg

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Hamburg-Bahrenfeld. Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

De svenska spelarna kommer under året att få möjlighet att spela till Hamburg-Bahrenfeld då ATG i fredags skrev samarbetsavtal med travbanan.

Publicerad:

Hamburg-Bahrenfeld har 24 tävlingsdagar kvar under 2016 och de flesta kommer att vara spelbara från Sverige. Under mars kommer tre tävlingsdagar att vara saxtävlingar mot den svenska huvudbanan till att börja med.

– Igår fredag var en stor dag i mitt yrkesliv. Då underskrev ATG:s vd Hasse Skarplöth och jag i min egenskap av vd för Hamburg-Bahrenfeld travbana ett samarbetsavtal som innebär att ATG:s kunder från och med mars 2016 kan spela direkt in i vår totolisator, skriver Klaus Koch, på sin Facebooksida.

Den 9 oktober har Hamburg-Bahrenfeld sin största tävlingsdag då Grosser Preis von Deutschland avgörs. Den dagen kommer banan få äran att arrangera V64-tävlingarna.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.