Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sverre: "Jag tycker inte man ska spika"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/KANAL 75
Joe Martini. Foto: MICKE GUSTAFSSON/KANAL 75

Stall Goop fick stryka dagens största favorit, Grandfather Bill, men tre av dagens fyra hästar inom V64 är spelade till favoriter. Anton Sverre uttalar sig om chanserna.

Publicerad:

Mellby Collector (V64-1) gör debut för oss och det ska bli intressant att se. Han har tränat på fint här hemma, men han har inte gått några banjobb och jag begär inte att han ska vinna direkt. Han möter några som har lopp i kroppen och vi är nöjda om han gör ett bra lopp. Det är en bra häst i grund och botten, men vi känner honom inte riktigt än. Helt borta är han inte, men jag tycker inte att man ska spika. Jag är inte helt säker på utrustningen, men gissar att det blir öppet huvudlag, ryckhuva, och vanlig vagn, säger Anton Sverre.

Joe Martini (V64-3) gjorde årsdebut på en tung bana senast och svarade för ett bra lopp. Det tog rätt hårt på kroppen och därför behövde han lite längre mellan starterna. Han har tränat på rätt fint och är vår bästa chans inom V64. Hästen klarar distansen på ett bra sätt och kommer att göra ett bra lopp, så får vi se hur långt det räcker. Skor runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag.

Garbo Boko (V64-4) är bästa chansen av våra två hästar i loppet. Hon ska inte alls underskattas bara för att hon körs av en lärling. Hästen kommer från två bra prestationer och kan öppna rätt så bra. Det var norskt huvudlag för första gången senast och det blir inga ändringar i dag.

Lorina Orange (V64-4) har tränat på fint i vinter, men jag tror att hon behöver några lopp i kroppen för att komma igång. Jag vet inte hur Björn lägger upp taktiken, men hon kan inte direkt öppna och det krävs nog lite tur om hon ska vinna. Hästen har bara gått sina rutinjobb och har inte fått något banjobb inför det här. Det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.