Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Takter spårade hela vägen

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Jimmy Takters nyförvärv Swandre the Giant vann på Hoosier Park på onsdagen. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

I tredje starten kom första segern i Jimmy Takters regi. Swandre the Giant vann ett av onsdagens försök i Indiana Sires Stakes på Hoosier Park.

Publicerad:

Takter körde själv tvååringen till ledningen och därifrån höll ekipaget undan med en halv längds marginal till tvåan It's a Herbie. Segern var värd 10.000 dollar och togs på tiden 1.11,6a/1.609 meter.

Swandre the Giant (e. Swan for All) kom till Jimmy Takter som obesegrad efter sju starter för Brandon Bates. En dryg månad senare har han gjort tre starter i svenskens regi och efter en andraplats och ett galoppmisslyckande på Mohawk var han alltså tillbaka i vinnarcirkeln på onsdagen.

Takter vann även i Chester

På Harrah's Philadelphia lånade Jimmy Takter ut Likeit or Leaveit (e. Muscle Hill) till Josert Fonseca och denne gjorde inga misstag bakom tvååringen. Likeit or Leaveit, som delägs av Christina Takter, spårade runt om till seger på 1.13,7. Här uppgick förstapriset till 6.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.