Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Takter vann i Chester – med Pinkmans lillasyster

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Jimmy Takter var hundraprocentig i Chester på torsdagen. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

210.000 dollar. Im All Pink var en av fjolårets dyraste hästar på auktionen i Lexington. Helsystern till Pinkman ropades in av Jimmy Takter och på torsdagen var det dags för debut på Harrah's Philadelphia.

Publicerad:

Im All Pink (e. Explosive Matter) var Takters enda starthäst under tävlingsdagen och svensken satt själv upp bakom det tvååriga stoet. Det slutade på bästa tänkbara sätt. Från ryggen på ledaren spurtade ekipaget till seger på 1.13,2. En seger som värd 6.000 dollar.

Hästen delägs av Christina Takter och tillhör en prominent syskonskara. Förutom Hambletonianvinnaren Pinkman har modern Margie Seelster även lämnat Impinktoo (e. Manofmanymissiwons) som blev dyrast på årets Lexington Mixed Sales (300.000 dollar) efter att ha tangerat Plunge Blue Chips världsrekord dagen före auktionen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.