Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Testa honom i ledningen"

Foto: MIA TÖRNBERG, TRAVRONDEN
John Östman uttalar sig om Go Lucky Fellows möjligheter idag på Bergsåker. Foto: MIA TÖRNBERG, TRAVRONDEN

Bergsåker står värd för dagens lunchtävlingar. John Östman har Go Lucky Fellow till start. Hästen är en av de mest betrodda i den tredje V4-avdelningen och har ett intressant utgångsläge.

Publicerad:

- Go Lucky Fellow (V4-3) är en liten häst med ädelt huvud. Han är väldigt gedigen och kämpar på bra mest hela tiden. Efter två raka andraplaceringar hoppas jag att det kan vara dags för seger idag. Hästen är startsnabb och från ett perfekt springspår är målet att testa honom i ledningen denna gång även fast han tidigare tyckt bättre om att följa med bakom andra hästar. Han är lite "knägångare" och jag kommer plocka av honom framskorna idag om banan tillåter så han kan springa lite lättare. I övrigt är det inga ändringar planerade. Jag måste vara lite optimistisk, säger John Östman. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.