Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tillbaka bakom derbyvinnaren

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Torbjörn Jansson och Who's Who på Solvalla i april. Foto: Maria Holmén/TR Bild

I april vann de en V75-final tillsammans, nu återförenas Who's Who och Torbjörn Jansson. Solvallakusken får chansen bakom derbyvinnaren i söndagens Breeders Crown-final.

Publicerad:

Örjan Kihlström satt i sulkyn när Who's Who vann sin semifinal, men efteråt meddelade Kihlström att han kör Perfect Spirit på Sundbyholm. Då slog Pasi Aikio en signal till Torbjörn Jansson – som inte tvekade när frågan ställdes.
– Jag kunde ha kört honom i Kungakannan, men då valde jag att vara lojal mot hästen jag kvalat in dit. Det känns både hedrande och glädjande att de frågade mig nu igen, säger Torbjörn Jansson.

Jansson har kört Who's Who en gång tidigare. Då slutade det med överlägsen seger i en klass II-final på Solvalla i april.
– Den gången var han helt fantastisk. Man kan bara vara imponerad och vi får hoppas att han är lika fin nu som han har varit under året, säger Jansson och fortsätter:
– Det finns ju ett skäl till att Örjan tog den andra hästen, men självklart hoppas jag och tror att vi ska kunna vara med i striden.

Who's Who startar från spår två i Breeders Crown-finalen för fyraåriga hingstar och valacker. Loppet körs under söndagens V75-omgång i Eskilstuna.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.