Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Tillbaka i april"

Foto: HANOLD/ALN
Carl-Erik Lindblom. Foto: HANOLD/ALN

Carl-Erik Lindblom har inte synts till på tävlingsovalen sedan den 4 januari i år och det lär dröja ett tag till innan han är tillbaka i sulkyn.

Publicerad:

– Jag ska till min doktor i slutet av mars och ser allting bra ut hoppas jag vara igång och köra lopp i april, säger Carl-Erik Lindblom.

Det sista halvåret har Örebrotränarens rygg spökat.

– På en skala 1-10 har smärtan legat runt fem-sex. Jag gick till doktorn och han tyckte inte det såg bra ut. Han ansåg helt enkelt att jag skulle strunta och köra i vanlig sulky och det var förstås ett svårt val.

Under den här perioden har dessutom Carl-Erik opererats i ländryggen och för dagen går han på rehabilitering.

– Jag har alltid haft för bråttom, men den här gången var jag tvungen att tänka efter – det finns ju ett annat liv än travet också. Men under den här perioden har jag inte lämnat travet helt utan jag har ju fortfarande 16 hästar i träning och kan hålla på och pula lite i stallet.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.