Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tog första segern för Souloy

Foto: Maria Holmén/Travronden
Cash Gamble tränades tidigare av Per Lennartsson. Under torsdagen vann han sitt första lopp i Frankrike. Foto: Maria Holmén/Travronden

I sin tredje start för Fabrice Souloy tog Cash Gamble (e. Ready Cash) sin första seger. Femåringen vann Prix Marcel Bousseau (€35.000) på Les Sables d'Olonne.

Publicerad:

Två starter för Fabrice Souloy har slutat med en andraplats och en placering utan prispengar för Cash Gamble. I sin tredje start för sin franska tränare slog han dock till och var först över mållinjen i Prix Marcel Bousseau (€35.000) på Les Sables d'Olonne.

Jean Michel Bazire som körde hästen för första gången placerade sig först utvändigt om ledaren Teet White runt första sväng, men övertog kommandot efter ett drygt halvvarv. Ekipaget höll sedan ett jämnt och högt tempo loppet igenom och höll undan till en klar seger.

Cash Gamble gick i mål på 1.14,9/2.775 meter och tjänade 15.750 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.