Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Toppendag för Sjöström

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

I skuggan av V75-tävlingarna på Jägersro kördes det trav i Örebro under lördagen. Claes Sjöström hade en kanonkväll.

Publicerad:

Solvallatränaren har verkligen haft en bra period på senare tid. Hästarna går fint och segrarna trillar in. Under Örebros tävlingar hade han fyra starthästar – samtliga vann. Tre av vinnarna körde han själv, medan Jennifer Persson red den fjärde segraren i ett montélopp.
Som om inte det var nog så vann Claes Sjöström dessutom ytterligare ett lopp som kusk. Totalt fem triumfer under kvällen med andra ord.
Kristina Kanestads In Other Words, samt egentränade Last Robin Hood, Dreams Burn Down, Capitano Boko och Alvena Tyson var vinnarna i följdordning.
Stall Sjöström har gjort 17 starter i år och ståtar med sex segrar, fyra andraplatser och 291.600 kronor inkört så här långt. För dagen finns 56 hästar i träning i stallarna på gården i Gottröra, Rimbo.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.